dilluns, 23 de desembre de 2013

BONES FESTES!

Un any més, sense saber molt bé com, tornem a ser-hi. 
Els últims dies de l'any. 
Aquests dies de reunió familiar, de regals, d'il·lusió i màgia, i també de mirar cap enrrere i tots els records i vivències que ens han deixat els 365 dies de l'any.

D'aquesta manera, recordem moments d'aquest 2013, la seva arribada, els aniversaris, un any més amb la persona que més estimo al món, alguna escapada romàntica, les festes majors, aquells reptes que veiem impossibles i que ja estan més que superats (treball de recerca, primer de batxillerat,...), els sopars amb bona companyia, les espelmes bufades, els dies de platja, BERLÍN (sí, amb majúscules), els concerts, tot allò que he organitzat i ha sortit bé, els meus amics que són els millors del món. No obstant també recordarem algun record amarg (o terriblement desagradable) que aquesta vegada ha vingut de la mà de la mort, i ens ha deixat sense paraules. 
També és moment d'agafar oxigen per mirar amb bona cara tot el que ens espera en aquest 2014 any en el qual decidiré què vull estudiar, què vull ser de gran (!!) i amb tot això vindran els examens finals, la selectivitat...però estic segura que serà un gran any; el viatje de fi de curs, la graduació, l'estiu que m'espera després de tot això, la universitat, els divuit...

Cal doncs, entre àpat i àpat, brindar perquè tot allò que ens ha anat bé, hi vagi també durant el pròxim any, perquè allò que ens fa feliços no s'acabi mai, perquè la nostra familia (la millor del món) segueixi al nostre costat, perquè tinguem salut (que és molt, MOLT important) perquè tots els nostres desitjos es facin realitat i sobretot sobretot, perquè poguem celebrar-ne molts més!

BONES FESTES, I QUE ELS VOSTRES MILLORS DESITJOS ES FACIN REALITAT!


1 comentari: