dimecres, 23 d’abril de 2014

Sant Jordi

"M'abraces i tot desapareix. Les teves mans al voltant de la meva cintura. No sé per què però se'm dibuixa un somriure als llavis. Màgia. La que fa que les llàgrimes siguin rialles i els ulls tornin a brillar. Un petò. Foscor i silencis que parlen. Et menjaria a petons. Màgia. És el fet de sumar dos, tenir-nos l'un a l'altre. És especial. És perfecte. És ell, Eros, que amb la seva màgia, fa que la nostra història em faci tant feliç."
4t Sant Jordi junts (t'estimo)
Apart, de ser el dia dels enamorats, amb la preciosa tradició del llibre i la rosa; Sant Jordi és també la diada del llibre (i potser per extensió, el dia de tots aquells a qui ens agrada el món de les lletres i la cultura), per això, m'agradaria aprofitar aquesta entrada per presentar-vos un videopoema.
La idea va sorgir des del blog de l'Alba Pifarré (http://albapifa.blogspot.com), la idea era que hi participés tothom qui volgués amb un Haiku (concepte japonès que consisteix en un poema de pocs versos). Aleshores l'Alba, dedicant-hi un munt de hores i feina va posar-se a treballar perquè per Sant Jordi poguessim veure el resultat. Dona de paraula, avui 23 d'abril tenim el video:
http://vimeo.com/92598441

Espero que acabeu de passar tots una feliç diada plena d'amor. Preneu-vos el luxe de parar un moment i desconnectar, escolteu música, somrieu, aneu a fer un cafè amb algú que enyoreu,...la vida és meravellosa!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada