dissabte, 21 de juny de 2014

Perquè mai ens falti la música

Diuen que la música és l'eco dels sentiments més profunds. 
També diuen que la música és l'únic medicament capaç de curar tots els mals. 
I és que la música és de les millors coses que ens pot passar. 
La Música, com les grans festivitats de l'any, té el seu dia i aquest dia és avui, 21 de Juny. 
Tots aquests que la portem ben endins sabem de què parlem. Cantar, tocar un instrument, composar una cançó, aprendre solfa,... L'esforç que hi ha darrera de tot això és immens, de fet, estem farts de sentir que la gent que tenim estudis musicals sóm més responsables i exigents perquè la música és una disciplina que requereix moltes hores d'esforç i dedicació. No obstant, els estudis de música són un dels més agraïts, no cal haver-los finalitzat per veure'n els fruits, per pujar en un escenari i disfrutar, per composar uns versos i posar-hi música. També cal recordar que el món de la música és un món moltes vegades injust: encara hi ha qui pensa que anar amb un grup a tocar en un local pot sortir-los gratis!! No s'ha d'oblidar que el factor comercial, és el que regna en el panorama i el que ven i el que tu composis o facis, si no ven, per molt bo que sigui, no té èxit. 
D'altra banda, més enllà del món dels músics, la música és amiga de tothom. De moment puc dir que no he trobat ningú que em digui "no m'agrada cap estil de música" o "és que a mi la música em molesta". La música, que ens acompanya en aquestes tardes d'estiu amb bona companyia una guitarra i acords, que escoltem quan estem tristos o quan som la persona més feliç del món, que no falta a cap festa, que tant ens agrada escoltar quan anem a concerts. La música, que al cap i a la fi, sap treure de nosaltres, els sentiments més purs i profunds.
Perquè ens poden faltar moltes coses, però que la música no ens falti mai!!
"La música comença on s'acaben les paraules"

1 comentari:

  1. Tota vida té una banda sonora, com en les pel·lícules. A mi m'encanta la música, però no en tinc ni idea. Visc amb un músic d'oïda, que no ha estudiat pas solfa, però crec que té un gran do. Passar tardes cantant (desafinant) mentre ell canvia els acords a la guitarra, no té preu!
    Visca la música!

    ResponElimina