dimarts, 16 de setembre de 2014

Època de canvis.

Aquest estiu ha estat una època de canvis, de tancar etapes i començar-ne de noves, de fer-se nous propòsits... Setembre és moment de tornar a la rutina, les tasses de te calent al mati, els dinars ràpids, els apunts... per tant és moment de posar ordre després de l'agradable caos de l'estiu. Com he dit, per mi ha començat una nova etapa i el blog no podia quedar-se'n al marge. Sóc un cul inquiet i volia fer que el blog fos una mica més meu. Haureu pogut veure que físicament ha canviat una mica (i que no us extranyi si en els propers dies l'acabo de retocar...). 
Apart d'això també m'agradaria obrir una mica més els temes de les publicacions. Escriure m'agrada molt i de fet aquest estiu ho he fet molt, així que tinc rotllo de sobres per anar publicant relats. No obstant això, m'agradaria publicar més coses. 

M'agradaria fer alguna activitat comuna amb altres blogs (o qualsevol persona inquieta que tingui qualsevol projecte al cap). Fins ara he participat en el videopoema de l'Alba Pifarré (http://albapifa.blogspot.com) que vam publicar el passat Sant Jordi (i podeu veure aquí: http://vimeo.com/92598441). També he publicat una entrada amb la Gemma (http://landscape023.blogspot.com.es/) i estem preparant la segona. 
Per tant intenteré pensar alguna cosa per fer (i per descomptat si teniu idees, voleu sortir al meu blog, fer alguna entrada conjunta, no dubteu!!!)

També m'agradaria que aquest blog no només fossin lletres i fotografies. Sinò que també apareixéssin altres de les meves passions. M'agradaria parlar de viatges, llocs bonics, llocs plens de història, edificis emblemàtics, ciutats que no pots perdre't... M'agradaria parlar de moda (ei, Setembre i les Fashon Week d'arreu del món!). També m'agradaria fer-vos recomenacions d'alguns dels blogs que més m'inspiren, que més m'agraden o de coses curioses que trobes per internet. Podria parlar-vos de la meva passió de la música, els concerts que vaig, els nous treballs discogràfics d'alguns dels meus artistes preferits...
Aquest any també disposaré de més temps i, si puc, m'agradaria publicar una entrada setmanal.

Ens llegim aviat. Mentre, us desitjo una agradable tornada a la rutina, un feliç inici d'etapes als que en comencem amb molta il·lusió i que acabin aviat els dies grisos pels que ja no tenen ganes de somriure.

2 comentaris:

  1. M'agrada molt aquest post, és molt optimista! Jo sovint quan entrem al setembre els ànims em comencen a decaure.... ve l'hivern i amb ell tots els meus mals rollos. Però imaginar-me que és un "tornar a començar" m'ha agradat molt! De fet vull proposar-me que aquest sigui un hivern ben diferent! Res d'angoixes!

    Per cert, gràcies per nombrar-me! :) I benvinguts siguin tots els canvis! Ptons.

    ResponElimina