dimecres, 24 de desembre de 2014

Bones festes


Arriben altre cop els darrers dies de l'any. Dies d'emocions, il·lusió, màgia i sorpreses. 

Són dies de grans desitjos i esperançes. Dies en què la màgia vola, independentment de la condició social, les creences, el color de pell i els diners que tingui cadascú. Per Nadal, tothom s'il·lusiona.
Sopem amb familia, menjem plats massa plens, compartim copes, torrons i tortells. Els més petits obren els regals que han posat a la carta perquè aquest any s'han portat molt bé. I els més grans també rebem sorpreses que ens fan molt feliços. 
Són dies de brindis i brindarem per la salut, per l'amor, per la música, per molts somriures, pels amics, per les sorpreses, pels sopars, per la vida!!
Són dies de desitjos i jo desitjo per tots els meus familiars i amics un sac ple de felicitat. També desitjo que tots els que estan buscant feina en trobin; que tots els que estan passant una situació complicada vegin la llum al final del túnel molt aviat; i que tots els que passem les festes entre apunts i llibres ho deixem de banda un moment per deixar que la màgia voli. Perquè jo sempre he pensat que si visquéssim amb la mateixa intensitat que vivim el Nadal cada dia, les coses anirien molt millor. 


La meva germana i jo, aquest any hem decidit fer una felicitació ben original, esperem que us agradi, que feu un parèntesis a tot i que deixeu que la màgia del Nadal us faci somriure, que tots els moments meravellosos d'aquest 2015 siguin els pitjors de 2015. BONES FESTES!


2015, tot està per escriure 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada