diumenge, 29 de març de 2015

Handmade #3: Llibreta

Bona tarda!! Avui us porto una llibreta handmade molt fàcil i ràpida de fer. Serveix tant per anotar-hi coses com per fer un regal ben original. Aquí us deixo el material utilitzat i els diferents passos. Us animeu?
Necessitem: cinta adhesiva decorada, una cartolina grossa, fulls en blanc per omplir la llibreta, un tros de cartró prim, tisores, llapis, elements decoratius i alguna cinta o tros de tela que us agradi que ens servirà per lligar la llibreta,

En primer lloc tallarem dos trossos de cartró prim aproximadament de la mida dels fulls en blanc que ompliran la llibreta. No cal que aquests retalls siguin perfectes ni de una mida concreta. 

A continuació, posant el cartró sobre la cartolina, deixarem un marge d'aproximadament un centímetre i tallarem la cartolina. Repetirem aquest procés quatre vegades. 

Tot seguit enganxem el cartró dins de dues cartolines. Per fer-ho podem utilitzar la típica cola de barra de l'escola. 

Perquè no es separin les cartolines i perquè els costats quedin reculars i polits, enganxarem diferents trossos de cinta adhesiva. 

A continuació farem forats a la part dreta de cadascuna de les tapes i als fulls. 

Cal tenir en compte que els forats han d'estar a la mateixa alçada perquè puguem passar la cinta que els ajuntarà tota la llibreta. Si ho desitjeu podeu fer diversos forats i posar diferents trossos de cinta o fins i tot anelles. 

Ja per acabar, amb l'ajuda d'una cola més forta, anirem enganxant els diferents elements decoratius que podeu trobar a qualsevol papareria a la zona d'scrapbook. Deixeu volar la vostra imaginació!!I voilà aquí tenim la nostra llibreta! Preparada per apuntar aquelles tasques que tenim pendents, les idees que ens venen al cap al tren o a la feina, per regalar a algú especial amb un missatge dins...

El més important és que creeu segons us sigui la vostra imaginació, podeu fer tants dissenys com aquesta us digui!!

2 comentaris:

  1. Ho provaré! Això sembla molt més fàcil que l'encuadernació japonesa... hehe! Que també vull provar un dia d'aquests....

    ResponElimina
  2. Quina enveja.. Se't donen massa bé aquestes coses :( ho provaré i ja t'ensenyaré la meva catàstrofe!

    ResponElimina