dimecres, 15 d’abril de 2015

Magdalenes

Avui us porto una nova secció al blog: receptes de cuina. Cuinar no és per res del món quelcom que m'agradi, ben al contrari. No obstant aixó, sí que gaudeixo molt fent pastissos, postres i presentacions boniques per un dia especial. 
El que us ensenyaré a fer en aquesta primera entrada són unes madgalenes. Aquesta recepta no l'he inventat jo, de fet me l'ha ensenyat un chef molt simpàtic i un acompanyant de vida genial que m'ha ensenyat a fer-les. Són unes magdalenes esponjoses i ben fàcils i ràpides de fer a les que ningú podrà resistir-se.
Ingredients: 
  • 3 ous
  • 200 grams de farina de reposteria
  • 125 grams de sucre
  • 50 mililítres de llet 
  • 100 mililítres d'oli d'oliva 
  • 1/2 sobre de llevadura química
  • Motlles de silicona / alumini
  • Motlles de paper
Preparació:
En primer lloc, batim els ous en un gran recipient. Aleshores hi posarem el sucre poc a poc mentre ho mesclem. A continuació, repetirem el procés amb l'oli, la llet i la farina. Finalment hi abocarem la farina i tornarem a mesclar la massa de manera que aquesta quedi ben esponjosa. 


Mentre deixem reposar la barreja a la nevera durant aproximadament uns 20 minuts, col·loquem els motlles de paper dins els motlles de silicona o alumini. Nosaltres vam optar per no posar el motlle de paper fins al final del motlle d'alumini perquè així la madgalena té una forma més rodona i bonica. 

Aproximadament 15 minuts després d'haver posat la mescla a la nevera, posarem el forn a escalfar a uns 200 graus. Quan la massa ja estigui freda, veurem que també és més esponjosa, aleshores és el moment de anar-la posant als motlles, amb compte que no quedin formes estranyes. 

A continuació, posem les magdalenes al forn, que hem escalfat prèviament a 200 graus. Els hi deixarem aproximadament 15 minuts però depèn del forn. Per saber quan treure-les cal utilitzar la tècnica que mai falla: l'escuradents. 

Voilà! Aquí tenim les magdalenes, com heu pogut observar són fàcils i ràpides de fer i la veritat és que queden delicioses i són un èxit segur. Us animeu a provar-ho?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada