dimecres, 1 de juliol de 2015

Pizzes casolanes

Avui us porto una altra recepta. Amb l'arribada de l'estiu tots tenim més temps i una manera d'aprofirar-lo és a la cuina, preparant i investigant receptes noves. En aquest cas, la meva germana i jo, vam decidir fer pizzes casolanes rescatant una recepta molt vella. Ens va sorprendre molt positivament perquè vam fer-les molt ràpidament, amb pocs ingredients i van quedar delicioses!

Ingredients: 
  • 300g de farina/pizza
  • una mica de sal
  • una mica d'oli
  • 150g d'aigua/pizza (aproximadament)
  • Ingredients per posar a la pizza: pernil dolç, tonyina, xoriç, tomàquet, formatge, anxova, orenga...
Preparació:
En primer lloc, mesurarem 300g de farina per pizza aproximadament. 


En segon lloc, posarem la farina de manera que quedi un forat al mig, on afegirem els altres ingredients. Aquest pas pot fer-se dins un recipient però llavors és difícil a l'hora de fer la barreja i que aquesta quedi homogènia. 

A continuació, afegim l'aigua, de manera gradual, i la sal. Anirem barrejant l'aigua i la farina poc a poc per evitar que es formin grumolls. També afegirem una mica d'oli. Per evitar que la massa s'enganxi podem afegir més farina. 


Una vegada tinguem la massa homogènia, li anirem donant forma allargada perquè llavors puguem dividir-la en diferents trossos segons el nombre de pizzes que vulguem fer.


Tot seguit anirem donant la forma rodona a cadascuna de les masses que hem preparat. 

Disposem la pizza sobre les diferents bases i sobre hi posem els ingredients que més ens agradin: tomàquet i formatge com a base i, a continuació, pernil dolç, tonyina, més formatge, xoriç, anxoves...

Us animeu a provar-ho? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada