dijous, 29 d’octubre de 2015

Arròs al curri

Avui us porto una recepta molt més senzilla del que us penseu. Ideal pels dies que vols sorprendre (o sorprendre't). No necessiteu massa temps ni ser grans xefs. 
Us animeu? Anem a fer arròs al curri amb pollastre!
Ingredients: 
  • 200 grams d'arròs
  • 1 pit de pollastre
  • 2 cullerades de curri
  • 50 grams de ceba 
  • 2 tasses de sopa de pollastre
  • 2 cullerades de mantega 
  • una mica de sal 
Preparació: 
En primer lloc, desfem la mantega (podem afegir-hi una mica d'oli) a la paella on prepararem tot el plat.
A continuació, tallem el pit de pollastre a quadres o tires petites i el posem a la paella amb la mantega. 

També tallem a trossets petits la ceba l'afegim amb el pollastre i la mantega a la paella. 

Tot seguit ho deixem coure fins que el pollastre estigui fet. 

Aleshores afegim les dues cullerades de curri. Aquesta quantitat és aproximada, depèn del gust de cadascú. Anirem mesclant fins que tot agafi el color del curri. 

A continuació posem l'arròs a la paella i ho mesclem fins que també agafi color. Llavors afegim les dues tasses de sopa de pollastre a la paella fins que cobreixi tota la mescla. Tapem la paella i deixem que es cuini a foc suau. Aquest procés dura uns 20 minuts. 
Si veiem que l'arròs queda sense sopa però que encara no està cuit, cal que n'afegim més i repetim el procés. 
Quan ja no quedi líquid i l'arròs estigui cuit, apaguem el foc i ho deixem reposar. 

En 30 minuts aproximadament tens un plat deliciós preparat. T'animes? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada