diumenge, 20 de desembre de 2015

Handmade Nadal: Regals dins la caseta

Nadal és una època de l'any que m'encanta, per aquest motiu, les properes entrades seran relacionades amb aquestes festes. Durant el Nadal fem i preparem molts regals. També tenim més temps lliure i això vol dir que podem dedicar una mica d'aquest temps a les persones a qui regalarem alguna cosa. Tens un amic invisible? Necessites alguna idea per fer un regal original? Segueix llegint!!

REGALS DINS LA CASETA

Aquesta idea està extreta del blog Dare to DIY (també disponible a Youtube). Al veure aquest regal, de seguida vaig animar-me a provar-lo. De fet, aquesta caseta a l'estil de Hansel y Gretel no és un regal sinó que és només l'embolcall del que posarem dins. No és una manualitat ràpida i senzilla de fer però el procés és molt divertit i creatiu i crec que serà un regal únic per qui la rebi. Si vols sorprendre, aquest és, sense dubte, el teu regal!


Material:
  • Cartolina marró (tamany A2)
  • Carolina vermella (tamany A3)
  • Cartolina blanca (tamany A4) 
  • Pintura acrílica (és opcional, per fer la neu)
  • Purpurina, adhesius, decoració...
  • Plàstic (és opcional, per fer les finestres)
  • Llapis, cinta adhesiva, retolador, tisores, cúter...
  • Aquarel·la 
  • Plantilla de la caixa 

Com ho fem?
En primer lloc, hem de buscar una caixa que tinguem per casa -com he fet jo- també podem comprar-ne una o utilitzar la que trobem al blog Dare to DIY. Copiarem a la cartolina marró el contorn de la plantilla i retallarem la forma. A continuació comprovarem que la caixa quedi ben tancada però no la muntarem perquè hem de decorar-la.

Tot seguit, anirem decorant la casa. Primer farem les finestres. Per fer-les tallarem la cartolina marró amb la forma i el tamany que més ens agradi, a continuació tallarem un trosset de cartolina blanca una mica més gran que el forat marró i hi farem petits quadrats que seran els vidres. Si volem podem enganxar plàstic a aquests vidres per fer-los més realistes i perquè no es vegi tant el que posarem dins la caseta. També farem la porta seguint el mateix procediment que les finestres.


A continuació, farem les teules de la teulada. Per fer-ho agafarem qualsevol objecte rodó i anirem resseguint-lo en tires de cartolina vermella que haurem preparat prèviament. Després retallarem les parts sobrants i, si volem, podem pintar amb pintura acrílica parts de les teules perquè semblin nevades (podem pintar-ho al final també). També podem afegir parts amb purpurina o estrelles brillants. Per enganxar-les deixarem un espai entre cadascuna de les parts perquè guanyi una mica de volum.

Després retallarem trossos de cartolina blanca de tamany i mides irregulars i els pintarem amb aquarel·la negre perquè li doni certa textura. Així crearem les pedres que envoltaran la casa (i taparan els trossets de cel·lo!!).

És el moment de muntar tota la caseta! Per fer-ho necessitarem trossets petits de cel·lo que llavors taparem amb les pedres que hem preparat abans i...ja tenim la caseta!!
Dins podem posar-hi el que més ens agradi, el regal ideal. I ja ho tenim tot preparat per fer un amic invisible o qualsevol detall i sorprendre! Us animeu?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada